Ювентус - Интер може да бъде насрочен за следващия понеделник

Ювентус - Интер може да бъде насрочен за следващия понеделник

Има вероятност отложеното дерби между Ювентус и Интер да се изиграе точно след седмица - на 9 март, съобщи “Гадзета дело спорт” тази сутрин. По принцип мачът трябваше да е снощи, но беше пренасрочен за 13 май. Тъй като обаче струпването на много срещи в края на сезона не се харесва на двата клуба, борещи се за титлата, има призиви за нова промяна. Така сега в сряда ще има поредна среща с цел изготвянето на най-удобен календар, който да не ощетява никой.

Директорът на “нерадзурите” Бепе Марота изглежда “отворен” за идеята за мач след 7 дни. “Има смисъл в това предложение, но искам да чуя и другите предложения”, заяви Марота пред Radio Anch’io.

Заради проблема с коронавируса през изминалия уикенд не се изиграха пет от срещите от този 26-и кръг, а днес няма да се състои и Сампдория - Верона. Планът е тези мачове да се състоят в края на седмицата и на въпросния 9 март, защото тогава изтича забраната за провеждане на спортни събития в някои региони. Това пък ще доведе до изместване на голяма част от 27-и кръг, който трябва да се изиграе в края на седмицата.

Още от Футбол свят

Виж всички