Холанд пак накара хората да го мислят за робот

През изминалата нощ Ерлинг Холанд наниза три гола в мрежата на Челси при успеха на Манчестър Сити с 4:2 в контрола в Охайо (САЩ). С този мач приключи турнето на шампионите на Англия, след което те веднага се качиха на самолета обратно към Европа.

Вместо обаче нападателят да се отдаде на сън по време на дългия полет, той си намери странно за мнозина занимание, което набира популярност в последно време. Става дума за т.нар. “raw dogging”. При него пътуващите със самолет се отказват от всякакви странични дейности по време на полет и единствено взират поглед в картата на полета пред тях. В случая не се ползва телефон или друго мобилно устройство, не се яде или пие нещо, както и не се спи.

“Току-що изкарах 7-часов полет така. Няма телефон, няма сън, няма вода или храна, а само картата”, сподели самият Холанд, прибавяйки и хаштаг #лесно.

Логично в социалните мрежи хората започнаха отново да коментират, че норвежецът се държи като робот не само на терена, а и извън него.

Това беше последният мач на “гражданите” преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед за “Къмюнити Шийлд” идната събота на “Уембли”, с който се слага началото на сезона в Англия.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти