Откриха Държавното по таекуондо

С пожелание за успешна и ползотворна за таекуондо година бе открито Държавното първенство, което ще протече през уикенда в Ботевград. Надпреварата в зала “Арена Ботевград” беше открита от доайена на бойните изкуства ген.Чавдар Чернев.

Президентът на БФТ Слави Бинев също поздрави участниците в тазгодишното национално първенство. Той изказа специални почести към домакините от Ботевград, сред които е бившият председател на Федерацията г-н Валентин Трънски, най- успешният клуб до момента - Сунг Ри и треньора Пламен Трънски, както и световният ни медалист Владимир Далаклиев.

Освен официалните гости в залата бе и националният ни тим, предвождан от селекционера Фарзад Золхадри. Те прекъснаха своята подготовка в днешния ден, за да присъстват на откриването на най-важното първенство в национален мащаб.

Г-н Бинев поздрави всички клубове, които се включиха в основаването на националния отбор в името на успеха на българското таекуондо и на състезателите. Сутрешната среща на ръководството с родителите предизвика интерес и ще продължи и в неделя от 9.00ч в зала Арена Ботевград.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти