Купата от Jaxi League се размина на NeedDoctor, чудесно представяне на Дейвид Бенчев не бе достатъчно за сборката

От сборката, водена от Николай "niki1" Панталеев, NeedDoctor се разминаха с купата от балканския турнир по Counter-Strike Jaxi League Balkan Series 2022, а преди това геймърите успяха да се спасят в CCT SE Series след важна победа над X. Цял ден, съвсем успешно, с екипа на тима играе и Дейвид "h4rn" Бенчев, който по принцип се подвизава в словашкия Enterprise

Българите започнаха своя ден в CCT с победа над състезателите от X с 2:0 (16-13, 16-3). Така те получиха тласъка за предстоящия финал, който можеше да им донесе около 10 000 лева.

Битката срещу румънския OneTap премина безуспешно за нашите момчета след загуба с 1:2 (13-16, 16-13, 9-16). Трите карти - Dust2, Inferno и Mirage бяха изключително равностойни, като нито един път не бе излъчен водач в срещата през първото полувреме, приключващо винаги с рунд разлика за един от тимовете. Все пак обаче по време на крайните рундове надделяваше OneTap, което донесе на клуба и 5000 долара, докато $2388 останаха за родните таланти.

Именно заместващият - h4rn бе най-резултатен за своите през днешния ден, като във финалния двубой той бе виновникът за 61 от фраговете, изкарвайки рейтинг от 1.11, а в мача от CCT се справи с 53-ма опоненти и получи 1.79.

Снимка: HLTV

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти