Куман: ПСЖ ни превъзхожда по много показатели

Треньорът на Барселона Роналд Куман прие тежко загубата с 1:4 от Пари Сен Жермен в първия 1/8-финален сблъсък между двата тима на "Камп Ноу". Той обаче призна, че в момента френският шампион превъзхожда неговия тим по много показатели и резултатът отразява точно това.

"Резултатът не показва колко по-добър бе ПСЖ. Те бяха много по-ефективни от нас. Първото полувреме бе по-равностойно и при 1:0 Дембеле пропусна страхотен шанс да направи 2:0. През втората част имахме много повече проблеми в защита. ПСЖ показа, че във физическо отношение ни превъзхожда. Трябва да признаем, че те бяха по-добрият отбор през второто полувреме. Видя се, че имат по-завършен състав и трябва да приемем това. Има много какво да подобряваме в играта ни. Знаехме, че нещо подобно може да се случи, защото се изправихме срещу много силен съперник - физически и от гледна точка на опит. Всъщност, те ни превъзхождат по много показатели", заяви Куман.

Нидерландецът призна, че шансовете на тима му са малки в реванша при този резултат. "Мога да ви залъгвам, но истината е, че при 1:4 шансовете ни в реванша не са големи. Този мач показва колко много имаме да подобряваме, за да достигнем нужното ниво за Шампионската лига", допълни специалистът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти