Бивш национал и модел стягат сватба след десетгодишна връзка и две деца

Първата подгласничка от конкурса „Мис България 2011“ Деница Стоянова ще стане г-жа Александрова. Красавицата получи предложение от любимия си мъж – полузащитника на Арда Михаил Александров. Любовта им е вече на 10 години, но досега двамата така и не се решаваха на тази крачка, макар да са щастливи заедно и да имат две дъщери – 7-годишната Мия и Амая, която в края на май направи годинка, пише "Монитор".

Деница и бившият национал Александров бяха сред гостите на сватбата на вратаря на Арда Иван Караджов на 6 септември. Именно на него Караджата връчи жартиера на булката.

„Явно ни е време. Бионсе и Джей Зи, Криси Тейгън и Джон Леджънд, Блейк и Райън, мистър и мисис Смит, или Мишо и Дени от Младост. 9 години заедно, без сватба, с пръстен за годеж от 2014-а, който все ми е голям, две деца, две кучета, хиляди изминати километри по въздух, вода и земя, премеждия, загуби, победи“, предизвика футболиста красавицата в Инстаграм.

 

Той не й остана длъжен и прие предизвикателството и намекна кога ще бъде дългоочакваната сватба.

„В отговор на поста отпреди малко. На 08-09 (имаме вечен спор за датата) август 2021 година правим 10 години заедно! Твоята дата се пада в неделя! Знам, че за да си създадеш собствена Вселена са нужни просто две усмихнати хлапета. Кърпата е хвърлена, ще участваш ли“, написа Мишо. Той добави и послеслов: „Деница Александрова ще стои много добре на новата ти лична карта! Знаеш, че толкова те обичам, че не мога да те трая!“.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти