Коронясаха Пламен Константинов за Мъж на годината

На тържествена церемония във Военния клуб капитанът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов официално беше обявен за победител в традиционната анкета за Мъж на годината. Наградата - уникална сабя, на която е гравирано името му, Пламен получи лично от баща си Георги Константинов и от своя племенник, който днес празнува деветия си рожден ден. Сред подаръците беше и 60-годишно уиски Johnie Wakler - син етикет.

"Изпращам много противоречива година, но съм щастлив от това признание, защото то не отразява спортните ми успехи, а човешките качества", сподели развълнуваният Пламен Константинов. - Благодарен съм на семейството си за начина, по който са ме възпитали и за това, че ме научиха да бъда мъжкар", добави Мъжа на годината, преди да посвети наградата на баща си.

 

В анкетата волейболистът остави зад себе си футболната звезда Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев. Двамата не пристигнаха на награждаването, като Бербатов беше представен от мениджъра си Емил Данчев, а Гърдев отправи поздравленията си към победителя в специален видеозапис от Йерусалим. 

 

На церемонията присъстваха над 500 ВИП гости, сред които Жельо Желев, Петър Стоянов, съотборникът на Пламен в националния отбор Теодор Салпаров, волейболната легенда Димо Тонев, водещият Ники Кънчев, журито и водещите на "Денсинг Старс", както и много от участниците в шоуто. За доброто настроение на гостите пя чаровната Белослава, а специално от САЩ за награждаването пристигна Соня Васи, която изпълни новия си сингъл "One more night". 

 

На церемонията своята награда получи и водещата от Нова телевизия - Лора Крумова, която беше избрана за "Мис тв чар". Тодор Колев пък си тръгна с отличие в категорията "Завръщане на годината" заради завръщането му на телевизионния екран като водещ на "Денсинг Старс" по БТВ.

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ФОТОГАЛЕРИЯ от коронясването на Пламен Константинов за Мъжна годината 2008 може да видите ТУК!!!

 

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти