Босовете на Интер възхитени от Снайдер

Новото попълнение на Интер Уесли Снайдер успя за броени часове да впечатли ръководството на клуба. Треньорът Жозе Моуриньо реши да рискува и да го пусне в дербито с Милан (4:0) и това се оказа повече от правилен ход като холандеца бе един от най-дейните на терена.

Веднага след сделката за привличането на Снайдер Масимо Морати бе казал, че "това не е най-необходимото попълнение в света". Той обаче бързо промени мнението си: "Невероятно е как Снайдер успя толкова бързо да се впише в състава и да покаже такъв силен характер в този важен мач", заяви босът веднага след срещата.

Не по-малко впечатлен бе и друг от шефовене на "нерадзурите" в лицето на Марко Трончети Провера. Той похвали Моуриньо за смелостта да заложи на халфа в този двубой.

"Да видя Снайдер в стартовия състав срещу Милан бе голяма изненада за мен. Още по-голяма изненада обаче бе начинът по който той се представи в срещата. Оказа се, че включването му е наистина умна идея на Моуриньо. Нашият отбоор игра много компактно докато Милан не изглеждаше никак добре. Те са загубили спойката в състава, която ги правеше наистина силни", заяви Провера.

Още от Футбол свят

Виж всички