Филмът HIGHER на легендарния сноубордист Джереми Джоунс открива сезона у нас

HIGHER  e третият филм от първата в историята на екстремното кино трилогия, снимана в продължение на 6 години сред най-непристъпните и красиви снежни склонове по света. В основата на проекта е 39 годишният Джереми Джоунс - фриирайд легенда, неутолим авантюрист, отдаден природозащитник и баща на две деца.

Организаторите на българската премиера на HIGHER - GH SWITCH се прсъединяват към тази кауза и от няколко години работят за развитието и популяризирането на екстремните спортове като начин на живот. Точно две години след прожекцията на FURTHER в София, GH SWITCH отново ще представят най-новото от екстремното кино пред българските фенове на зимните спортове. „Превръщането на прожекцията в една от най-посещаваните в Европа ще е демонстрация на нашето отговорно отношение към природните ресурси, от които зависи практикуването на любимите ни спортове в планината. И категорично ще постави България на картата на екстремното кино.”, разказва за мотивите на GH SWITCH Христо Дженев, един от създателите на движението.

Следете страниците на нашите партньори, където можете да спечелите билети за премиерата. Билетите за прожекцията са вече в продажба в мрежата на Eventim и на касата в „Маймунарника” на цени от 8 лв. и 10 лв., на входа.

Премиерата на HIGHER  в България се реализира с подкрепата на:

Генерален Спонсор: Philips (слушалки Philips/O'Neill) - http://www.philips.bg/ Спонсори: Splitshop - http://www.splitshopbg.com/, Basecamp - http://basecamp-shop.com/, Jägermeister - https://www.facebook.com/JagermeisterBG?fref=ts , Sony - http://www.sony.bg/ Партньори: Стормшоп - www.stormshop-bg.com, Stinky – www.stinkyfamily.com,  БАССЕС – www.befsa.com, Freeriderz – www.Freeriderz.orgМедиа партньори: Whiteroom - http://www.whiteroom.bg/, Sportal – www.sportal.bg,  Списание 360 - http://www.360mag.bg/, Actualno – www.actualno.com,  NoSkiCrew - http://www.no-ski-crew.org/,  Men.bg – www.men.bg,  Ski.bg – www.ski.bg, Div.bg – www.div.bg, Capital Light - http://www.capital.bg/light/ и Freeride Bulgaria - https://www.facebook.com/Freeride.Bulgaria

Facebook страница за премиерата на HIGHER – https://www.facebook.com/events/1689155834642296/

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти