Стойчо: Време е да спрем враждата с Левски

Стойчо: Време е да спрем враждата с Левски

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази желание от сега нататък разумът и възпитанието да надделяват във футболната ни общественост и между Левски и ЦСКА да има по-голямо уважение. "Все още не сме станали шампиони на България, но сме близко до тази цел. Относно дербито с Левски ще се отнесем с голямо уважение към "сините", надявам се и нашата публика да покаже нужното уважение към съперника на стадион "Българска армия". Като се надявам и от тяхна страна да има уважение. Мисля, че вече трябва да се премине тази крайност в отношенията ни като вражда и врагове. Разумът и възпитанието трябва да надделяват”, сподели Младенов на пресконференция в пресклуб България, който е един от номинираните в раздела за "Най-добър треньор" в анкетата на Асоциацията на българските футболисти.

Както е известно, "сини" и "червени" се срещат на 10-ти май, като "армейците" ще бъдат вече шампиони, ако преди това са победили Ботев или Черноморец. 

СНИМКА: БГНЕС/ПЕТКО НАЛБАНТОВ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти