(АРХИВ) Прогнози, надежди и стратегии в коледния епизод на "Моят отбор"

19-ият кръг в Премиър лийг бележи и преполовяването на сезона. Време е за равносметка и изцяло нова стратегия, ако до момента нещата във вашите виртуални отбори не се получават. Празничният период е моментът, в който стават най-много размествания, има редица изненади и неочаквани герои.

В тази връзка - кой е най-сигурният капитан за този кръг? Според единия от водещите - това е Мохамед Салах. Ливърпул има наглед лесен мач с Бърнли и може би това е дала нужната увереност за избора на Боби Борисов. Или пък той просто е оставил отбора си по инерция от миналия кръг и се е отдал на 24-часов маратон по празничните трапези.

Другият водещ и специалният гост в коледния епизод на "Моят отбор" обаче са на мнение, че Оли Уоткинс е най-подходящият избор. Затова Милен Пейчев и Мартин Томанов смело дават капитанската лента на него и гледат към сериозен брой удвоени точки.

Може пък и двата основни избора да останат в сянката на неочакван герой, както беше в миналия кръг, когато Доминик Соланке изригна с хеттрик.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

(в материала има продуктово позициониране) ОТГОВОРНА ИГРА 18+

Още от Футбол свят

Виж всички