Гледай на живо

"Черно-бялата" Коледа отново събра всички локомотивци

Христо Стоичков и още четири спортни величия се събират на сцената на „С Рачков всичко е възможно“

Христо Стоичков и още четири спортни величия се събират на сцената на „С Рачков всичко е възможно“

Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, прославили страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро. Водещият Димитър Рачков ще ги постави в необичайни ситуации, които ще демонстрират голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.

Спортните легенди ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще изпробват любимите на зрителите предизвикателства „Ко каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Лице на заем“. Освен тях ще има и специално подготвени игри като „Пияна дузпа“, „FACEKETBALL”, “Ало, ало“, „Къде е връзката“ и „Любов от пръв поглед“.

В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите ще видят и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни. Как ще се справят спортистите със забавните предизвикателства? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

Последвайте канала ни в

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти