Гледай на живо

Гледайте на живо мачовете в Шампионската лига тук!

Северномакедонците ни се подиграват: България е най-слабият отбор на Балканите

Северномакедонската медия sportmedia.mk направи оценка на българския национален отбор, който записа две загуби в първите си два мача от квалификациите за Евро 2024. Според тях "лъвовете" вече са за подигравка, тъй като са най-слабият тим на Балканите.

Както обикновено, югозападните ни съседи са надценили собствените си възможности, тъй като само преди половин година "най-слабият национален отбор на Балканите" ги победи без сериозно затруднение насред Скопие.

Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, но победители
Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, но победители

Ето какво гласи текстът, публикуван от медията:

"Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. България сякаш изчезва от футболната карта на Европа, имаме предвид нивото на националния отбор. Източната ни съседка просто удари дъното. 

Всички го знаехме, а от снощи и самите българи се убедиха в това. 

Квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха за тях. След два кръга те записаха две поражения. Първото, у дома от Черна гора с 0:1 и след това, когато бяха разтурени като "българското събрание" от Унгария като гост с 0:3. 

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия, така е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 г. и СП в САЩ със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания. 

От 10-те страни на Балканите, които участват в тези квалификации, а именно Словения, Хърватия, БиХ, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол. 

Да, Албания също няма точка, но тази селекция изигра само един мач".

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти