Дясна ръка на Славиша ще търси попълнения за Левски

Дясна ръка на Славиша ще търси попълнения за Левски
Бивши звезди на "сините" ще помагат за селекцията
Бивши звезди на "сините" ще помагат за селекцията

Бившият помощник треньор на Левски Небойша Милошевич ще помага за селекцията на "сините". При предишния престой на Славиша Стоянович на "Герена" той бе част от щаба му. Сега обаче не влиза в екипа, защото работи в сръбския гранд Цървена звезда. Милошевич е асистент на Деян Станкович. Специалистът има отличен поглед върху сръбското първенство и е препоръчал на Стоянович млади местни играчи. Такива, които ще могат да преминат на "Герена" като свободни агенти и няма да имат високи финансови претенции. Причината е, че сините" не могат да си позволят да извадят трансферна сума.

Собственикът на клуба Наско Сираков вече е задействал и други канили, които да помогнат за подсилването на тима. За играчи в Хърватия се оглежда бившият бранител на Левски Игор Томашич, който е в отлични отношения със Сираков. Същото за Франция важи за Седрик Бардон.
В момента на "Герена" обаче привличането на играчи не е толкова голям приоритет въпреки незавидното място, на което се намира отборът. "Сините" са 12-и, като имат 11 точки. Приоритет е финансовото оцеляване. Надеждите на ръководството са, че тази седмица най-накрая ще бъдат финализирани анонсираните два спонсорски договора. Очаква се Левски да подпише контракти с чуждестранна строителна компания, както и букмейкърска къща.

През зимата ще има и продаден играч. Азиатски клуб иска да привлече бразилското крило Паулиньо, като за правата му от "Герена" могат да приберат около 1 млн. лева.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички