Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16) 1:2 (ПОЧИВКА)

Бивши звезди на "сините" ще помагат за селекцията

Бивши звезди на "сините" ще помагат за селекцията
Славиша Стоянович настоява за нови защитници
Славиша Стоянович настоява за нови защитници

Бившият защитник на Левски Игор Томашич ще помага на клуба за зимната селекция, пише "Тема Спорт". Хърватинът е препоръчва на "сините" играчи от местното първенство. Това ще бъдат млади таланти, които ще могат да бъдат взети като свободни агенти, и такива, които няма да искат големи заплати.

43-годишният Игор поддържа отлични отношения със собственика на Левски Наско Сираков. Той дори е дал мнението си за привличането на "Герена" на Борислав Цонев. Както е известно, юношата на Левски носеше фланелката на Интер (Запрешич), преди да реши да се завърне в родния си клуб. Този тим изпадна миналия сезон от хърватския елит. Боби обаче имаше добри изяви за него и бе основна фигура. А агентът на Цонев е близък на бившия защитник на "сините".
Седрик Бардон е друг от генерацията на Левски отпреди над 10 години, които очакват включване, за да помагат на Сираков при по-нататъшната му работа относно селекцията. Французинът обаче не е дал своята санкция за едно от новите попълнения на "сините" - Тома Даске. На "Герена" не са очаровани от качествата му, но заплатата му е относително ниска, защото подписа двегодишен договор.

Седрик Бардон се занимава с бизнес в областта на логистиката, но е изразил готовност да дава информация на хора от Левски за свободни футболисти от френското първенство. Той премина при "сините" през 2005 година със свободен трансфер след кратък пробен период, а през 2009-а се върна на "Герена" от Анортозис.

Още от БГ Футбол

Виж всички