Левски с официална позиция относно провинилия се футболист

Левски с официална позиция относно провинилия се футболист
Бивш "червен" шеф: Вчера видях един от заразените в Левски да пуши наргиле в Студентски град
Бивш "червен" шеф: Вчера видях един от заразените в Левски да пуши наргиле в Студентски град

Левски излезе с официална позиция относно появилата се информация, че футболист на отбора е бил хванат да нарушава задължителната си карантина от 14 дни, която му е била наложена от Министерството на здравеопазването.
Условна присъда и 5000 лева глоба за футболист на Левски?
Ето какво е изявлението на "сините", публиканов в официалния им сайт:

"Левскари,
Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на „ПФК Левски“ заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник.

Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България".

Преди дни бившият шеф на ЦСКА-София Милко Георгиев алармира, че е видял заразения Илия Димитров да пуши наргиле в столично заведение. Сигналът на Георгиев е стигнал до органите на реда, които са започнали да правят проверка на играчите на Левски, поставени под карантина. Един от тях бил хванат в издънка, която освен 5000 лева ще му струва и присъда от 3 години условно. При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева.

Още от БГ Футбол

Виж всички