Треньорът на Лудогорец 3: Пожелавам на Спартак да се върне в професионалния футбол

Треньорът на Лудогорец 3: Пожелавам на Спартак да се върне в професионалния футбол
Спартак (Варна) постигна важна победа над Лудогорец 3
Спартак (Варна) постигна важна победа над Лудогорец 3

Треньорът на Лудогорец 3 Димчо Ненов коментира загубата на своя тим от Спартак (Варна) в отложен мач от 9-ия кръг на Североизточната Трета лига. Двата тима са едни от водещите в тази група, но в днешната среща варненци бяха по-добри и се наложиха с 1:0.

“Спартак ни даде пореден урок. Варненци са основен фаворит за влизане във Втора лига. Имат опитни играчи, като Янаки Смирнов и Янчо Андреев, както и перспективни млади футболисти. Пожелавам на Спартак да се върне в професионалния футбол, там, където му е мястото.

Не играхме добре във Варна, не успяхме да се противопоставим на съперника, въпреки че накрая имахме шанс да изравним. Вече казах, Спартак ни даде поредният урок в тази група. Днес ние разчитахме на играчи, набор 2002 и 2003, имаше само по един от 2001 и 2000. Но това не е оправдание. В други страни, като кажеш футболист на 17-18 години, той вече е станал за мъжки футбол.


Това е и нашата цел с тази формация на Лудогорец. Бързо да излязат от юношеска възраст, да си променят нагласата и мисленето и да са готови за големия футбол. Затова искам да играем по-добре от мач на мач”, допълни Димчо Ненов пред “Петел”.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти