Тарторът на сектор "Б" с нова атака: Вие сте абсолютни шампиони на България по лъжи

Тарторът на сектор "Б" с нова атака: Вие сте абсолютни шампиони на България по лъжи

Един от лидерите на сектор "Б" - Любомир Костадинов, отново атакува ръководството на Левски. Повод за думите му този път бе днешната пресконференция на Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев. Фенът твърди, че ръководството е изговорило абсолютни лъжи.

Ето какво пише Костадинов на страницата си във Фейсбук, като го публикуваме без редакторска намеса:

"Моите поздравления, Г-да властимащи в любимия ни клуб Левски!

Дълбоко в себе си съм убеден, че Вие точно, никога няма да станете шампиони с футболен клуб Левски, но шапка Ви свалям на това, че именно Вие сте абсолютни шампиони на България по демагогия, лицемерие и лъжи, спокоино можете да участвате и на световно първенство в тези дисциплини, защото нивото Ви, безспорно, е доста високо! Поздравления!

Не успяхте по никакъв начин да ме изненадате с поведение и начин на отговаряне на въпросите!

Сълзливото представяне и тъжният начин на обяснение на Папазов, до болка са познати на цяла България и да Г-н Тити, не може да ти се отрече, че успешно манипулираш тълпата, така както манипулираш, че от чорбар успешно може да станеш истински левскар, та било то и собственик на 35% от клуба! Доста хора, ще ти повярват и сигурно и до сега ти вярват, но определено аз от едно известно време изобщо не вярвам на мелодрамите ти, но това разбира се няма абсолютно никакво значение, що се отнася до Левски!

Г-н Мразя Истината Колев, извиняваи, но от теб лично очаквах доста повече лъжи! Доста “скромно” се представи, очаквах наистина грандиозно замазване на положението! Теб разбира се, ще продължа да те разобличавам, въпреки че парфюмираните ти изрази и цитати, школувани в безпардонната школа на БФС, определено хващат дикиш (от тур. Успех)

Искам само да Ви информирам, че въпросите, които задавам не са за мое лично ползване, а единствено и само в полза за излизане на обективната истина за ЛЕВСКИ!"

Още от БГ Футбол

Виж всички