Младежа с нов коментар за Колев: При Васил Божков всички бяхте "кукли на конци"

Младежа с нов коментар за Колев: При Васил Божков всички бяхте "кукли на конци"
Павел Колев: Фактическият фалит е близо! Левски е бил дундуркан, клубът е меко оръжие
Павел Колев: Фактическият фалит е близо! Левски е бил дундуркан, клубът е меко оръжие

Тарторът на сектор "Б" Любомир Костадинов отново излезе с коментар по повод последното изказване на изпълнителния директор на Левски Павел Колев. Ето какво написа Младежа в личния си профил във "Фейсбук":

"Не мога да отрека, че в последното си включване Г-н Мразя Истината Колев по БТВ, каза само няколко лъжи! Колев защо толкова ти е трудно да кажеш, че аз те потърсих и аз ти предложих да намалим цените, спри с тази лъжа, че ти си търсил контакт!

Толкова ли ти е трудно да кажеш, че след идването на Васил Божков именно той и единствено след неговото решение бяха повишени цените, защото той внедри негова охранителна фирма и изравни всички цени?! Толкова ли ти е трудно да кажеш, че решенията, които са взимани за бъдещето на Левски са взимани винаги и единствено само от него или само през негова санкция, всички останали бяхте “кукли на конци” и от вас нищо не зависеше!!!?

Толкова ли ти е трудно да кажеш, така тиражираният от теб УС на Левски и взимането на решения от него, че изобщо не е работил и никога не е взимал решения, защото винаги последната дума беше на Божков?! Толкова ли ти е трудно да разкажеш, как ти се обаждаше по телефона и получаваше заповеди по телефона и това го знам със сигурност, защото на доста от заповедите, които ти е давал аз съм бил при него!!!!?

Хубаво е поне, че каза една ФУНДЕМЕНТАЛНА ИСТИНА и тя е, че НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА КЛУБА ПРЕЗ ОРГАНИЗАЦИИТЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ! Благодаря ти за което от името на всички, които 10 години живеем с тази ГНУСНА ИТРИГА! Видя ли, че не е трудно да се казва истината?!

Вчера говориш за загубени гръбнаци, моля те потърси първо твоя гръбнак!"

Още от БГ Футбол

Виж всички