Гледай на живо

Ужасът с Ериксен беляза втория ден на Евро 2020 - гледайте "Контра"

Павел Колев: Нямало е момент, в който Левски да има два подписани договора за екипировка

Павел Колев: Нямало е момент, в който Левски да има два подписани договора за екипировка

Павел Колев внесе яснота около екипировката на ЛевскиИзпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията с екипировките на тима на днешната пресконференция на ръководството на “сините”. Той въведе яснота около разтрогването на договора със "Спорт Депо".

“Установени са задължения. Договорът е подписан юли 2018-а и е на прост принцип. От всичко, което се продаде с емблемата на Левски, тази въпросна фирма дължи 20%. От декември нататък не бе плащано въобще и имаше натрупана сума. След това не се плати изобщо до прекратяване на договора. 114 000 лева бяха задълженията към клуба и те бяха погасени с прекратяването на договора чрез възвръщането на тениски и парични средства. Нито Христо Василев, нито Георги Гергиев имат общо с договора за тениските. Ние обсъждахме възможността да имаме нов доставчик за екипировки. Левски миналата година имаше стратегия да сключи договор директно с представител за екипировката, а не чрез посредник. Искахме и да бъде безплатно, да бъде спонсорски договор, а не да си плащаме. Затова се стигна до разтрогване на договора със “Спор Депо”.

18 Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев отговарят на въпросите за бъдещето на Левски
"Стигна се до споразумение, поканих ги, говорихме и постигнахме съгласие с всички точки. Единствено остана да се реши докога те ще имат право да продават в техните магазини тениски на Левски. Ние искахме до лятото, те искаха до края на годината, затова остана неподписано. Нямало е момент, в който Левски да има два подписани договора. Договорът с “Макрон” бе от юни месец, той бе много прост и няма нищо скрито. Георги Георгиев няма никакво отношение в този договор, освен че участваше в разговорите понякога. Но Левски постигна добри условия, 190 000 евро екипировка на сезон. Щяха да направят два екипа, които са направени изцяло само за Левски и не са по каталог”.

Още от БГ Футбол

Виж всички