Давид Луис би се остригал само при едно условие

Давид Луис би се остригал само при едно условие

Защитникът на Арсенал Давид Луис заяви с насмешка, че би се разделил с косата си, ако реши да стане треньор в бъдеще. Централният бранител е известен с дългата си къдрава коса, която е негова запазена марка от години. Въпреки това, футболистът призна, че е готов да се раздели с нея в името на футбола. 

Запитан какво би променил, ако стане мениджър, Луис призна пред Esquire: "Ще сложа костюм и ще се подстрижа. Не мога да бъда треньор с тази коса, никой няма да има респект към мен".
Давид Луис: Футболът е въпрос на оцеляване
Давид Луис: Футболът е въпрос на оцеляване
Някои от неговите съотборници обаче не са на същото мнение и не смятат, че бразилецът би се разделил с прическата си. "Не мисля, че Давид би направил такава промяна с косата си. Не може, това е Давид! Мисля, че би изглеждал по-добре с тази прическа", признава Сеад Коласинак. Ектор Белерин също изрази мнението си, като заяви, че съотборникът му би изглеждал като друг човек без косата си.
На 33 години Давид Луис е към края на своята футболна кариера, но наскоро подписа нов договор с Арсенал за още една година. Той продължава с колебливото си представяне и бива подлаган на множество критики от страна на феновете. През този сезона бразилецът има 41 мача във всички турнири.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички