Венци: Без Тити Левски да е фалирал вече, Павел Колев няма правилен ход

Венци: Без Тити Левски да е фалирал вече, Павел Колев няма правилен ход
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали единия от собствениците на Левски Константин Папазов. Според шефа на "белите" за ситуацията на "Герена" са виновни всички след управлението на Тодор Батков.

"Тити заслужава уважение, а не такова отношение. Той прави всичко възможно да спаси Левски. Заряза си семейството дори заради любимия отбор. Ако го нямаше, аз съм сигурен, че Левски отдавна да е фалирал. Той беше човекът, който се бореше за акциите. Не знам кой ще става спонсор на Левски. Тези, които са взели акциите, да му мислят. Смятам, че когато се ангажираш с нещо, трябва да имаш гаранция, че ще успееш да се справиш", каза Стефанов пред колегите от "Блиц".

"Тити и Наско Сираков не са малки деца, а и мисля, че и на единия и другия е ясно, че тази лъжица не е за всяка уста. Левски е нещо доста сериозно. Дано успеят да си стъпят на краката, пожелавам им го. Но наистина трябва да осъзнаят, че най-правилното е да залагат на наши футболисти и да тръгнат стъпка по стъпка. Изобилието свърши, заради него са с 30 милиона назад. Дано успеят да излязат от тази ситуация, защото Левски не заслужава такава съдба.

В момента не Тити е виновен, а всички преди него. От Владо Грашнов, Бог да го прости, който наистина осигуряваше всичко в Левски, и после Тодор Батков, оттам нататък всичко отиде по дяволите. Последният, който работеше правилно и се стараеше всичко да е наред, е Тодор Батков. А Павел Колев няма правилен ход. Как можеш да привличаш футболист с такива договори!? Да им даваш космически заплати...Какви са тези цени на екипировки? Ама така е, като не даваш ти парите, не си правиш сметката", завърши босът на най-стария столичен клуб.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти