Представител на Macron: Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление

Представител на Macron: Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление
Левски официално се върна към стар партньор за екипировката
Левски официално се върна към стар партньор за екипировката
Представителят на италианския фирма за спортна екипировка Macron за България Георги Георгиев обвини Константин Папазов, че е написал седем неистини в публикацията си във фейсбук на тема екипировката на Левски за сезон 2020/2021 година. Вторият по сила акционер на "Герена" написа неговата версия за случващото се с екипировката на "сините", а Георгиев се свърза с редакцията на Sportal.bg, за да сподели своята гледна точка и изяви готовност да се срещнат с Папазов в студиото на Sportal TV, за да може тази сага да приключи.
Както е известно, новите собственици Наско Сираков и Тити Папазов прекратиха тригодишния договор с италианците, който беше подписан декември миналата година от старото ръководство на клуба. Контрактът влезе в сила на първи юни, но легендарният нападател и треньорът по баскетбол взеха решение да развалят договора с Macron и да парафират за три сезона с Joma.
"Време е да сложим край на всички спекулации относно прекратения спонсорски договор между Левски и Macron. През последните седмици бяха тиражирани много неистини и направени неверни внушения. Официално и добронамерено каня г-н Константин Папазов на Live среща в медийните канали на Sportal.bg тази седмица, за да направим последен прочит на договора между Левски и Macron. Нека приключи тази срамна и тъжна сага още сега. Ако г-н Папазов наистина държи на прозрачността, честността и има мъжко поведение, то няма да отхвърли тази покана. В публикацията си от събота, той два пъти спомена моето име на фона на седем неистини. Така мога го вържа с един любим рефрен на левскарите: "Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление от събота.", категоричен бе Георгиев пред Sportal.bg.


Италианци съдят Левски
Италианци съдят Левски

Още от БГ Футбол

Виж всички