Треньорът на Левски: Проблемите са много, но призовавам за търпение

Треньорът на Левски: Проблемите са много, но призовавам за търпение

Временният наставник на Левски Георги Тодоров говори откровено за тежката ситуация на "Герена" пред телевизия 7/8. Специалистът, който днес изведе тима на първа тренировка преди новия сезон сподели, че ще разчита предимно на юноши.

Представител на Macron: Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление
Представител на Macron: Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление

"Проблемите са много. Един от проблемите е финансово и задача номер 1 е оцеляването на клуба. Четири месеца футболистите не са получавали заплата, а служителите малко по-малко. Ситуацията е много тежка. Това, което заварих е трагедия. Ще играем само с юноши.

Аз съм казал, че ще остана, докато съм необходим. Започнахме днес. Имаме три седмици. Трябва първо да се освободим от хората с големите заплати и след това трябва да търсим нови футболисти. Върна се Деян Иванов. Изключително трудно ще бъде да сглобим боеспособен отбор с наличните футболисти. Имаме един Робърта, който е добър футболист. Има запитвания за доста футболисти. Решение на собствениците е кой ще бъде продаден.

Ние почти цял ден бяхме заедно днес с Наско Сираков и Тити Папазов. Нямането на пари кара всеки един футболист да се дърпа и да се замисля. Призовавам феновете за търпение. Ние съществуваме благодарение на феновете. Призовавам да не се похарчи Сираков за втори път.

Сираков трябва да бъде в Левски. Ако се намерят средства и се направи селекция, и Сираков бъде силен в съблекалнята на Левски, Левски ще успее. Иначе Левски загива. Става въпрос за безумни заплати за нашата действителност. В никакъв случай Левски няма да слага тирета и такива неща. Убеден съм, че Левски няма да слага нито тирета, нито запетайки", заяви Тодоров.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички