Сираков: Ние не молим за помощ, за да похарчим парите за футболисти! Искаме стадион, който ще е за нашите деца

Сираков: Ние не молим за помощ, за да похарчим парите за футболисти! Искаме стадион, който ще е за нашите деца
Наско Сираков: Няма да бият Левски като тъпан
Наско Сираков: Няма да бият Левски като тъпан

"Помогнаха на почти всички отбори. Държавата, Бойко Борисов. Защото Бойко Борисов помогна с личен ангажимент. Само на Левски не помогна". С тези думи мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков отговори на феновете, които не са доволни от изказването му, че държавата трябва да помогне на клуба за строеж на стадиона.
Според легендарния нападател призивът на привържениците да не се иска държавна помощ е "класически популизъм".

"И ние да се правим на ощипани. Как щяло да прозвучи това? Ние не молим за помощ, за да похарчим парите за футболисти. Искаме стадион, който ще е за нашите деца и внуци. Да идват години наред тук, всеки втори уикенд и да се чувстват добре и комфортно", каза Сираков пред сайта Levski365.com.

31 Наско Сираков и Павел Колев говорят за бъдещето на Левски
"Моделът ние ще го променим, това е ясно. Искам Левски да стъпи на краката си и да съм реално последният мажоритарен акционер преди да сменим модела. Левски трябва да е на привържениците и те да избират президент. Мога да кажа, че ние вече проучваме как това е възможно юридически. Иска ми се това да се случи в следващите три години", каза още собственикът.
"Левски е управляван безотговорно, това е истината и няма какво да го крием. Например, това с безкрайното текучество на играчи. Говорим за едни десетки милиони, които са отишли в заплати на играчи, а те не са дали нищо на клуба. В комисионни и трансферни суми по привличането им. В неустойки, за да може да си тръгнат и да дойдат нови. Това е един много порочен цикъл, който е нанесъл огромна щета върху Левски", каза Сираков.
Той бе категоричен, че за Станимир Стоилов "вратата винаги е отворена". Покана към него обаче трябва да дойде, едва когато клубът си е стъпил на краката.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички