ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Бултрасите са недоволни - разпратиха писмо до ПФЛ, Красен Кралев и ЦСКА-София

Бултрасите са недоволни - разпратиха писмо до ПФЛ, Красен Кралев и ЦСКА-София
Привържениците на Ботев (Пловдив) от няколко фракции разпратиха писмо до ПФЛ, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, както и към ръководството на ЦСКА-София. Бултрасите са недоволни от отпуснатите 300 билета за гостуващия сектор на стадион "Българска армия", който ще приеме срещата-реванш от турнира за Купата на България между ЦСКА-София и Ботев.

"ДО
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
КОПИЕ ДО:

ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА
ДО

Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
ДО
ЦСКА – СОФИЯ
ПИСМО

От
"Сдружение ПФК Ботев"
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас
УВАЖАЕМИ Г – ЖИ/Г-ДА,

"Сдружение ПФК Ботев", „Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за основна цел да защитават интересите на привържениците на любимия ни футболен клуб Ботев Пловдив.

Във връзка с провеждане на среща реванш от турнира Купа на България на 24.06.2020г. между отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме официална информация от отбора домакин ще бъдат предоставени 300 / триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.

Предвид приетите правила за посещение по време на извънредна епидемиологична обстановка, въведени от Министъра на здравеопазването, както и колизията им с правилата за посещение на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, моля да ни дадете отговор на следните въпроси:

- Какъв е капацитетът на стадион „Българска Армия“ ? Има ли определен капацитет и какъв е той на сектор за привърженици на гостуващия отбор?

- Какъв е процентът на билетите от общите допустими в момента, който трябва да бъде предоставен на гостуващите привърженици?

- Какъв е броят на билетите, които трябва да се предоставят за привържениците на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?
Моля да ни дадете незабавен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на правилата трябва да се спазва принципа на феърплей и равнопоставеност на отбор домакин и отбор гост, както и на техните привърженици!

С уважение:

"Сдружение ПФК Ботев"
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас".


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти