Боби Караматев влезе в ДЮШ на Ботев (Пд)

Боби Караматев влезе в ДЮШ на Ботев (Пд)

След проведено заседание на Борда на Директорите на ПФК Ботев АД, бе взето следното решение за детско-юношеската школа на Клуба:

Ръководството на ПФК Ботев АД приема предложените треньори от директор ДЮШ Димитър Младенов, с изключение на възрастите U15 и 2009, където във връзка с приетата по-рано заповед се извърши промяна на двама треньори.

Новите треньорски назначения бяха сведени до щаба на ДЮШ, в следствие на което двама треньори – Стоян Ангелов и Илия Иванов, изразиха несъгласие с промените. Те подадоха молби за напускане на Клуба, като молбата им за разделяне с „канарчетата“ бе удовлетворена.
На мястото на Стоян Ангелов и Илия Иванов в детско-юношеската школа на Ботев, по предложение на Димитър Младенов, се назначават Борислав Караматев и Михаил Ролев.
По този начин, разпределението на треньорите за сезон 2020/2021 ще бъде следното:
Набор 2013: Илиян Гаров
Набор 2012: Димитър Пашев
Набор 2011: Минчо Цветанов
Набор 2010: Васил Стефанов
Набор 2009: Борислав Караматев
Набор 2008: Милен Кунчев
Набор 2007: Стефан Стоянов
U15: Румен Байрев с помощник Васил Стефанов
U17: Георги Онов с помощник Минчо Цветанов
U19: Петър Пенчев с помощник Илиян Гаров
ПФК Ботев благодари на Стоян Ангелов и Илия Иванов за всеотдайното и професионално отношение към работния процес в ДЮШ. Клубът пожелава много успехи на двамата треньори в бъдещите им лични и професионални начинания.
Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти