Edo разду BMW M3

Edo разду BMW M3

Специалистите в областта на доработката на Ferrari и Lamborghini от Edo Competition погледнаха към BMW M3 точно когато от Мюнхен свалиха модела от поточната линия. Новото М3 ще се появи в края на годината, а за двувратата версия ще трябва да се чака до 2014 г., а и името тогава ще бъде М4.

Така от Edo Competition решиха да предложат нещо по-интересно на собствениците на Е92 BMW M3, докато чакат новата генерация на модела. Германските тунери кръщават последния си проект GTRS5, от който ще бъдат произведени едва 40 бройки.  

 

 Аеродинамичният пакет раздува сериозно BMW M3. Калниците са силно разширени, за да покрият 20-инчовите черни джанти. Предната броня е с нов по-агресивен дизайн и по-големи отвори за охлаждане на радиаторите, страничните прагове са по-широки, за да се свържат с раздутите калници, задната броня е с интегриран по-агресивен дифузьор, а багажникът с вграден голям лип спойлер.
Поставено е регулируемо по височина и твърдост окачване на фирмата KW и спирачна система с 380 милиметрови дискове и 6-бутални спирачни апарати на Brembo.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти