Йовов: Това беше добър завършек на годината

Йовов: Това беше добър завършек на годината

Спортният директор на Левски Христо Йовов бе много доволен след отстраняването на ЦСКА в турнира за Купата на България. "Синият" триумф дойде след две нулеви равенства и дузпи.

"Стъпили сме здраво на земята. Труден мач беше. Като цяло ЦСКА имаше положения. На моменти ние също владеехме инициативата. Видяхме, че имаше мъжка игра и се получи дерби. Хората трябва да са доволни. Мина ми през главата, че можем да отпаднем при самото изпълнение. Искам да поздравя момчетата - и тези, които вкараха, и тези, които пропуснаха, както и Пламен Илиев. Това беше добър завършек на годината. Трябва да се извиним донякъде на нашите привърженици, за това което им причинихме тази есен. Затова това е една добра победа за Честита Коледа", сподели директорът.

"Сега вече селекцията е на дневен ред. Утре имаме среща с президента, на която ще уточняваме детайли. Трудно през зимата можем да намерим добър футболисти, още повече свободен. Ако намерим класен играч, за който трябва да се плати, ще настоявам да го вземем. Имаме неща, които трябва да подобряваме. Трябват ни определени постове, който да подсилим. Антони Здравков остава треньор, не виждам смисъл да се сменя. Отборът показва израстване. Нямаме конкретни оферти за никой футболист", допълни Йовов.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

ДРАМАТА ПРИ ДУЗПИТЕ И "СИНЯТА" РАДОСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА АГИТКИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти