Капитанът на Левски Владимир Гаджев гостува със семейството си в „Авантаж"

Капитанът на Левски Владимир Гаджев гостува със семейството си в „Авантаж"

В  четвъртък, 5 декември , в  12,00  часа телевизия Sportal.bg ще излъчи предаването "Авантаж" с автор и водещ тв журналистът Цветелина Христова.

В първата част на предаването -  рубриката „Свободна зона”, ще ви срещнем с Владимир Гаджев.Капитанът на Левски гостува  заедно със съпругата си Лили и малката им дъщеричка Рая,която ще пее  специално за зрителите на Sportal.bg.

Семейство Гаджеви  разказват за това как се е променил животът им след появата на Рая, кои са  приятелите им, какво обичат да правят в свободното си време. Националът  говори откровено за любовта си към Лили и  Левски, за болката и разочарованията  и споделя мечтите си.

Втората част на предаването е за класациите на Sportal.bg, които се излъчват в края на всеки месец. В  5-те  категории – Отличник, Издънка, Събитие, Скандал и Лаф на месеца, правим по 5 предложения, а вие - нашите зрители, определяте победителите, като гласувате в сайта Sportal.bg. Кои са победителите за месец  ноември ще разберете в четвъртък в 12.00 часа.

В края на предаването  в  рубриката "Корнер" Драго Иванов ще ви разкаже интересни подробности за някои от най- големите стадиони в света.

Гледайте "Авантаж", четвъртък в   12.00 часа, телевизия Sportal.bg  с водещ Цвети Христова и гост Владимир Гаджев!

Още от Медии

Виж всички