Рори зарязал Каролин с 3-минутен телефонен разговор

Рори зарязал Каролин с 3-минутен телефонен разговор

Бившият лидер в световната ранглиста Рори Макилрой е зарязал Каролин Вожняцки с 3-минутен телефонен разговор. Жестокото в случая обаче било, че само няколко часа преди това той й казал колко много я обича. Припомняме, че звездната двойка трябваше да се ожени през ноември, но северноиралндският голфър се разколебал преди около 10 дни, след като изпратили поканите за сватбата и развалил годежа.

Интересното е, че обявявайки новината, Макилрой каза пред медиите, че решението е било взаимно, но след отпадането си от "Ролан Гарос" Вожняцки опроверга това. Датската тенисистка, също бивша номер 1 в света, призна, че е била "шокирана" от телефонния разговор и даже помислила, че приятелят й се шегува.

От "Таймс" разкриват, че Каролин не е имала ни най-малка представа, че във връзката им има проблем. Макилрой се е държал съвсем нормално преди да замине за Съри и да участва на турнира BMW PGA Championship, който впоследствие спечели. Нещо повече - Рори е бил в апартамента на двойката в Монако преди да отпътува за Англия и по нищо не е личало да има разрив в отношенията им. Изненадващо на следващия ден носителят на две мейджър титли в голфа решил да сложи край на връзката им и да отмени сватбата. Спиоред близки до двойката Каро вече била пробвала и булчинската си рокля.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти