Това е новото BMW X6

Това е новото BMW X6

BMW представи второто поколение на успешния модел X6. Видимо още на пръв поглед повишаване на динамиката се осигурява от М Спортния пакет. Още при въвеждането на пазара ще се предлагат и специфичните за модела опции на BMW Individual.

От старта на продажбите през декември 2014 година BMW X6 ще се предлага с V8-двигател от най-ново поколение с мощност 330 450 к.с. в xDrive50i, редови шестцилиндров дизелов двигател със 258 к.с. в BMW X6 xDrive30d и още един редови шестцилиндров дизелов двигател с три турбокомпресора и 280 кВт/381 к.с. в BMW X6 M50d. 

Г А Л Е Р И Я

Технологията BMW TwinPower Turbo, серийната осемстепенна трансмисия Steptronic Sport, всеобхватната технология BMW EfficientDynamics, оптимизираното тегло и подобрението на аеродинамиката позволяват значително повишените динамични характеристики на BMW X6 да бъдат комбинирани с понижен до 22% разход на гориво. През пролетта на 2015 година гамата от модели ще бъде допълнена с BMW X6 xDrive35i (225 кВт/306 к.с.) и BMW X6 xDrive40d (230 кВт/313 к.с.). 

Серийното интелигентно двойно задвижване BMW xDrive осигурява постоянно и съобразено със ситуацията оптимизиране на сцеплението, стабилността по курса и динамиката в завоите. За повишаване на динамиката на управлението то може опционално да бъде допълнено с адаптивните пакети за окачването включително Dynamic Performance Control.

Адаптивните LED-фарове, комфортния достъп включително безконтактно отваряне и затваряне на задния капак и другите висококачествени опции подчертават иновативния характер на новото BMW X6. Радостта от шофирането и комфортът при пътувания се повишават от навигационната система Professional с Touch-контролер, музикалната система Bang &Olufsen High End Surround Sound и новата развлекателна система Professional за задната седалка.

Разнообразните предложения на BMW ConnectedDrive включват отчасти уникални сред конкурентите асистиращи системи и мобилни услуги. Като опция например се предлагат BMW Head-Up дисплей, Driving Assistant Plus с асистент за задръствания по магистрали, BMW асистент при паркиране, системите Surround View и BMW Night Vision с Dynamic Light Spot и Speed Limit Info, както и всички услуги на BMW ConnectedDrive и Online Entertainment. Интелигентното аварийно телефонно обаждане вече е част от серийното оборудване на новото BMW X6.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти