Серина и Каролин все по-големи приятелки

Серина и Каролин все по-големи приятелки

Лидерката в световната ранглиста Серина Уилямс продължава да демонстрира голяма подкрепа към Каролин Вожняцки. Както е известно, американката бе сред първите, които предложиха приятелство рамо на датчанката след раздялата й с Рори Макилрой и провалената сватба. Сега Уилямс публикува и снимка, на която е заедно с Вожняцки и двете вечерят в голяма женска компания в Париж.

Междувременно носителката на 17 титли на сингъл от Големия шлем коментира пред медиите проблемите на Каролин и заяви, че е по-тежко да приемеш подобна раздяла, отколкото загуба на корта.

"Предпочитам да загубя мач пред това да преживея такава раздяла. Това винаги е тежко, заяви Серина. - Определено е по-лесно да допуснеш поражение, защото винаги има следваща седмица и нов турнир. В крайна сметка обаче все още си млад, мислиш за следващите години, животът е пред теб", коментира още американката.

А някои казват, че нямало приятелство в женския тенис...

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички