Гледай на живо

Евро 2020: Нидерландия - Украйна 0:0

Италианци ще гледат Гаджев и Краев в Бургас

Италианци ще гледат Гаджев и Краев в Бургас

Скаути на италиански отбори ще наблюдават изявите на двама от играчите на Левски във финала за Купата на България срещу Черно море в Бургас днес. Владимир Гаджев и Божидар Краев са футболистите, които попадат в полезрението на емисарите от Апенините.

Интерес към Гаджев има от страна на отбор от средата на таблицата в Серия "А", като не е изключено и представители на някой от новаците в елита също да го наблюдават днес. Припомняме, че преди време за него имаше оферта от страна на Киево, но заради различни проблеми в клуба от Верона, до трансфер не се стигна.

Най-сериозен интерес към Владо Гаджев напоследък има от страна на полския Лех (Познан). Миналото лято националът пък отхвърли оферта от елитен турски клуб, който го примамваше с апартамент на морския бряг и луксозен служебен автомобил.

Освен към Гаджев интерес от Италия има и към Божидар Краев. Той изкара едноседмични проби в шампиона Ювентус в началото на годината, но в момента апетити към него има от страна на Лацио. "Римските орли" ще имат свой представител на "Лазур", който да изготви подробен доклад за качествата на младока.

"7 дни спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти