Никола Спасов се притеснява за "удари под кръста" във финала за купата

Никола Спасов се притеснява за "удари под кръста" във финала за купата

В отбора настроението е добро, всички футболисти, на които разчитам са добре, заяви днес наставникът на Черно море Никола Спасов преди предстоящия финал за Купата на България срещу Левски утре.

Преди последната тренировка футболистите, които са в групата и ще заминат днес за Бургас, са в добро състояние, каза още треньорът. Той допълни, че взема за финала трима вратари, за Бургас ще пътуват 19 души, но групата ще е от 18 футболисти.

Спасов коментира, че независимо че във финал няма фаворити, определено Левски отиват за него като такива.

"Поне в последните мачове ни победиха и е нормално да са фаворити в двубоя", обясни треньорът.

Той допълни, че все пак това е един мач, финал е, и в крайна сметка шансовете са еднакви. Наставникът на отбора посочи, че е наясно със стартовия състав на Черно море за утрешния двубой.

"Говорихме си през седмицата, тренирахме в един и същи вариант, така че сме готови", каза още той. Спасов подчерта, че иска да види утре отборът да се раздаде максимално.

"Футболистите, които имам, предполагат, че ще играем нашия футбол - агресивно и с желание за победа", коментира още Спасов. В отговор на въпрос дали очаква всичко да се реши на терена и дали очаква "удари под кръста" треньорът посочи, че има притеснения.

Той допълни, че ще помоли съдиите единствено критерият да бъде еднакъв към двата отбора. "Очаква и ми се иска да стане един оспорван и зрелищен мач и нека по-добрият победи, това е моето пожелание", каза още Спасов.

Помолен за коментар за разликата отпреди 7 години, когато отново водеше Черно море на финала, Никола Спасов заяви: "В сравнение с финала преди седем години мисля, че сега съм по-опитен и в момента съм много по-уверен от тогава. Тогава тайно се надявах да вземе Купата, сега съвсем открито искам да я спечелим".

Още от БГ Футбол

Виж всички