Министър Кралев: По-добрият победи (видео)

Министър Кралев: По-добрият победи (видео)

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави отбора на Черно море за победата над Левски във финала за Купата на България. Той определи успеха на варненци като напълно заслужен.

„Имаше феърплей и по-добрият отбор победи. Мисля, че няма спор в случая. Добър празник се получи. Футболът за това е велика игра, винаги се случват неща, които не се очакват от публиката. Черно море играха около 90 минути с човек по-малко и си го заслужиха. Левски също могат да бъдат горди”, каза министърът на младежта и спорта.

Кралев засегна и темата за лицензите, като заяви: „Има закони, които трябва да се спазват. ЦСКА и Левски са сложни отбори, те не са лъжица за всеки инвеститор. Що се касае за базите – ще се дадат на клуба, които е припознат с ЦСКА. Не мога да коментирам. Има неща, които Изпълкомът трябва да реши. Президентите на големите отбори трябва да вземат решението ЦСКА къде да продължи да играе”.

„Много трудно се намира пари за българския спорт, не само за футбола. Трудно ще бъде. Искам нов закон, който да привлече частни инвеститори в спорта”, добави Кралев.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

ФОТОГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ

ФОТОГАЛЕРИЯ С РАДОСТТА НА ЧЕРНО МОРЕ

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти