Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Стойчо Стоев: Еуфорията е голяма - атмосферата ще е неповторима (видео)

Стойчо Стоев: Еуфорията е голяма - атмосферата ще е неповторима (видео)

Наставникът на Левски Стойчо Стоев говори пред медиите два дни преди финала за купата на България, който изправя сините срещу Черно море на стадион "Лазур" в Бургас.

"Нормално е Левски да е готов. Напрежение няма, има предстартова треска. Имаме два дни, в които ще видим какво е състоянието на Прохазка и дали ще участва. Мачът ще е по-различен, малко или много мачовете за първенство не бяха с този залог. Черно море няма с какво да ни изненада, познавам всичките им футболисти, начина и стила на игра, но и те ще искат да вземат Купата. Тренираме и дузпи, това влиза в плановете, все пак е финал", започна Стоев.

"Еуфорията в левскарската общност е голяма, със сигурност ще ни подкрепят много фенове, които ще създадат неповторима атмосфера. Надявам се ние - треньорско ръководство и футболисти, да се отблагодарим подобаващо. Сега нагласата е, че Левски е фаворит. Левски е такава марка и традиция, че трябва винаги да играе под напрежение. Това не трябва да притеснява футболистите. Всеки финал е важен. Надявам се догодина пак да съм на финал и сигурно пак ще бъде важен", коментира още Стоев.

За съдията Ивайло Стоянов, към когото от Черно море имат претенции, треньорът на Левски заяви: "Не съм го назначил аз, съжалявам. Ще играем атакуващо и офанзивно, за противника - не мога да коментирам", поясни треньорът на сините.

Още от БГ Футбол

Виж всички