Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

НКП с послание и обяснение към феновете на Левски преди финала

НКП с послание и обяснение към феновете на Левски преди финала

Националният клуб на привържениците на Левски излиза със специално послание към всички фенове на "сините", които ще посетят Бургас и ще подкрепят тима на живо от трибуните на стадион "Лазур" в Бургас. В текстът на официалния сайт има подробно описание как да се придвижват феновете и е направена специална организация за пълното спокойствие и безопасност на привържениците на тима.

"Националният клуб на привържениците (НКП) призовава всички Левскари да се възползват от договорените с Община Бургас зони за паркиране и престой преди финала за Купата на България.

Обръщаме се към огромното множество от привърженици с призив да запазим Бургас уютен и приветлив – такъв, какъвто градът ще ни посрещне.

Припомняме ви, че през целия съботен ден двете посоки за движение на бул. „Демокрация“ - от хотел „Космос“ до бул. „Сан Стефано“, ще бъде превърнати в паркинг на автомобили за привърженици на Левски. За автобусите е предвиден отделен паркинг, който е точно срещу х-л „Космос“, в платното за движение към София. Всички превозни средства в Зоната за паркиране ще бъдат охранявани от полицията по време на целия им престой.


За сборент пункт на привържениците на Левски е отредена голяма част от „Морската градина“ в местността „Капаните“ и целия Северен плаж, които се намират в близост до Зоната за паркиране. В района има храна, напитки и санитарни условия.

Също така на място ще намерите най-актуалните артикули на любимия отбор - на мобилните щандове на НКП. Повечето от вас вече са информирани, но за тези, които не са разбрали, припомняме, че дрескодът за мача е синьо. (Пак сърцата ни са пълни...)

Същинската част на дългоочаквания финал започва не в 20.00 часа с първия съдийски сигнал, а два часа по-рано. В 18.00 часа всички тръгваме организирано от Зоната за престой към стадиона, с песен на уста. По време на това импровизираното шествие ще загреем за представянето ни по трибуните.

Ползвайте входовете на стадиона, които са посочени на билетите ви, за да не стават струпвания, и да не се изнервяме излишно. Спазвайте и секторите, за които са билетите ви.

На трибуните вече ще ни очаква предварително подготвената хореография, която е с грандиозни размери. За да се получи както трябва, е необходимо спазването на няколко прости неща:

На първо място, трябва да изпълним секторите, които са ни отредени, изцяло. Това означава, че хората с билет за даден сектор трябва да бъдат в него.

На второ място, хореографията се вдига само по сигнал от уредбата. Не размествайте елементите от хореографията предварително и не вдигайте части от нея преди сигнала за това.

На трето място, дебело подчертаваме, че отличното изпълнение на хореографията зависи от личния ангажимент на всеки един от нас. Поради тази причина държим да ви напомним, че всеки трябва да изпълнява стриктно указанията, които ще се дават по микрофона. Хореографията ще отнеме на всеки от нас по няколко минути съсредоточаване, но след това ще я помним с години и с гордост.

Останалото е ясно: Безрезервна подкрепа до последен дъх!!!

В края обръщаме внимание на тези от нас, които вечерта след мача ще поемат по магистралата в посока София: Заредете превозните си средства с гориво предварително и се запасете с напитки и храна, тъй като в късните часове е възможно голяма част от бензиностанциите към столицата да не работят - къде по собствено усмотрение, къде по разпореждане от полицията. Този филм сме го гледали милион пъти, така че го имайте предвид".

Още от БГ Футбол

Виж всички