Гледай на живо

Легенди се събират по повод 30-годишнината от САЩ '94

Всичко за скандала между Краси Анев и Катя Дафовска в предаването "Резултат"Всичко за скандала между Краси Анев и Катя Дафовска в предаването "Резултат"Скандал в биатлона! Красимир Анев обвини президента на федерацията Екатерина Дафовска в лъжа. Най-добрият ни биатлонист заяви, че има лично отношение към него и треньора му, но въпреки това те ще продължат да работят. Екипът ни потърси и другата страна в лицето на олимпийската ни шампионка, но така и не успяхме да се свържем с нея. Анев заяви специално за България он ер:

"Истината за неучастието ми в щафетата е, че моят треньор е представил програма преди доста време, която беше приета от федерацията. Още преди месец ги е уведомил, че аз тази щафета я пропускам и досега нямаше никакъв проблем. Но предната вечер, когато се дават заявките за участие, Дафовска му е казала, че трябва да участвам. При което той не се е съгласил, бил е изнудван и в крайна сметка са ме заявили, прескачайки моето и негово мнение. Това че Дафовска ми се е молила е пълна лъжа! Повтарям пълна лъжа. Тя дори не разговаря с мен, даже не ме поздрави за медала!", изригна Анев за "Резултат"

.

Към футболните теми - в ЦСКА могат да привлекат още едно или две нови попълнения, това разкри главният акционер в клуба Александър Томов. Той допълни, че от клуба няма да се разделят на този етап с Тони Силва. Томов говори и за скандала с Ботев Пловдив по казуса Абел Анисе.

Левски взе под наем за шест месеца сомалийския нападател Либан Абди от турския Ризеспор. В същото време процентът с неуредените дългове на сините остава голям. Това призна изпълнителният директор Константин Баждеков. 

Литекс замина за втория си подготвителен лагер в Турция, където отборът ще изиграе общо 8 контроли. Старши треньорът Красимир Балъков заяви, че няма да се търси продажба на всяка цена на голмайстора Джордан.
 
Тези и още теми от света на спорта, ще ви покажем тази неделя от 11 часа в предаването "Резултат", един час в ефира на телевизия и радио България он ер, запазен само за спорт. Не ни пропускайте!

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички