Манолев: При 0:2 свалихме гарда (видео)

Манолев: При 0:2 свалихме гарда (видео)

Един от лидерите на националния отбор на България Станислав Манолев също няма обяснение защо тима е имал толкова голям спад в играта си през втората част срещу Турция. "Трикольорите" допуснаха четири попадения и загубиха с 0:4 контролата в Истанбул.

"Да, наистина имаше много голям спад в нашия тим през второто полувреме, но това е също така и затова, че не се разви добре за нас мачът. Видяхте един перфектен фаул, една индивидуална грешка в защита и при 0:2 вече свалихме гарда. Не знам защо се получи така. При 0:3 самочувствието ни изчезна, при такъв резултат след 60-70 минути какво можеш да направиш?", коментира футболистът на Кубан, който вярва в успеха над Малта.

"Разбира се, че ще се вдигнем за квалификацията. На нас важният мач ни е този с Малта. Щеше да бъде хубаво и днес да направим един добър резултат, но така се получи. Надявам се срещу Малта отборът да се вдигне и да вземем трите точки", сподели Манолев, който заяви, че се намира в добра физическа форма, въпреки че в клубния си тим изигра само шест мача за първенство тази пролет и общо седем.

"Аз лично се чувствам доста добре физически", подчерта Манолев.

Още от БГ Футбол

Виж всички