Легенда на Черно море: Време е за пробив в Европа

Легенда на Черно море: Време е за пробив в Европа

Легендата на Черно море Тодор Марев вярва, че е дошло време тимът да направи пробив в евротурнирите. Рекордьорът по мачове за "моряците" в "А" група с 422 срещи окачестви начина, по който бе спечелена Купата на България тази събота, като "подвиг".

"Направихме страхотен мач, играхме дълго време с 10 човека, но показахме невероятен дух и характер. Треньорските решения бяха интересни и точни. Черно море направи нещо голямо, за което ще се говори дълги години", коментира шефът на ДЮШ на "Тича".

"Никола Спасов, Черно море и Варна като град заслужаваха този успех. Той обаче не е случаен, а плод на натрупвания. В нашия отбор има ред, дисциплина и отлична организация. Има хора, които отговарят за всичко. Затова и нямаше как да не дойде този голям успех. Вече имаме натрупан опит и в Европа. Преди няколко години бяхме близо да отстраним Щутгарт. Смятам, че ще се представим добре. Очаквам да бъде направена и нужната селекция. Все пак доста футболисти, и то водещи, си тръгнаха. В момента обаче никой не може да каже какво ще стане другия месец, когато тимът започва подготовка. Вярвам, че е дошло време да се направи някакъв пробив в Европа", добави Марев.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички