Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16)

Никола Спасов на среща с ръководството

Никола Спасов на среща с ръководството

Спортно-техническият щаб на новия носител на Купата на България - Черно море, вече е почти наясно с лятната си подготовка. Днес старши треньорът Никола Спасов има среща с ръководството, на която ще бъдат уточнени детайли около тренировъчния процес, както и селекцията.

Плановете на "зелено-белите" са първото занимание за новия сезон да бъде на 10 юни. Датата обаче все още не е потвърдена официално. Очаква се това да се случи след срещата с шефовете, на която ще стане ясно и къде ще се подготвя тимът за предстоящото си участие в Лига Европа. Със сигурност по-дълга почивка ще имат чужденците на "Тича", които ще се присъединят към 15-16 юни.

Така, Никола Спасов и екипът му ще имат малко повече от месец да подготвят тима преди първия официален мач за новата кампания. "Моряците" ще започнат от втория предварителен кръг, като няма да бъдат сред поставените отбори. Коефициентът им е 3,350 (324-о място) и е недостатъчен за присъствие сред поставените.

На този етап не е ясно дали "моряците" ще се готвят изцяло във Варна, или ще бъдат на лагер в Банско. Това също ще бъде уточнено на предстоящата среща днес.

"Варна Утре"

Още от БГ Футбол

Виж всички