Лек боксьор свалил Тайсън Фюри три пъти в спаринг

Лек боксьор свалил Тайсън Фюри три пъти в спаринг

Тайсън Фюри е бил свален три пъти на пода по време на спаринг с по-лек боксьор. Световният шампион в супертежка категория сам съобщи за проблемите, с които се сблъскал по време на подготовката си за реванша с Владимир Кличко на 9 юли в Манчестър.

"Имам лоши новини за моите фенове. Едно момче от лека-тежка категория дойде от Белгия на лагера ми, заяви Фюри. - Абсолютен динамит! Мислех си, че мога да играя обичайната си игра срещу него, но се лъжех. Бях без каска и го оставих да сложи по-тънки ръкавици, тъй като си мислех, че не може да ме нарани. Но разбрах, че скоростта убива. Той ме свали три пъти, насини ми окото и ми направи аркада", разказа Фюри.

"Чичо ми Питър се чудеше какво става. Казах му, че съм с наднормено тегло, бързината ми я няма и не мога да издържа и минута на ринга. Но случилото се ми позволи да разбера на какъв етап от подготовката ми се намирам преди боя с Кличко. Ще видим дали супертежкият Кличко ще успее да направи същото с мен. Неговите крака не са така бързи", добави британският боксьор.

Още от Бойни спортове

Виж всички