Тайсън Фюри го осени прозрение

Тайсън Фюри го осени прозрение

Световният шампион по бокс в свръхтежка категория на WBA, WBO и IBO Тайсън Фюри го осени прозрение и той се представи пред публиката във вид съвсем различен от този, в който сме свикнали да го виждаме. Той го направи, разбира се, посредством своето любимо средство за комуникация - Туитър. Ето и няколко цитата от джентълмена Фюри.

"Аз не мразя никоя култура или произход. Всеки може да бъде в този живот такъв, какъвто иска, и само Бог може да съди."

"Аз съм истински спортист и на всички останали спортисти желая само добро. Нямам конкуренти - само приятели, дори ако те все още не го знаят."

"Мен всеки ден ме питат кой ще спечели този или онзи мач. Моят отговор е: има ли значение, ако е в полза на феновете на бокса? Уважавам много всички бойци!"

"Децата са нашето бъдеще и ние трябва да им служим за пример. Ето защо искам на покажа на света истинската си същност - аз съм един благороден гигант. Всички сме виждали противоречивия Тайсън Фюри, сега е време за нова глава."

Тайсън дори назовава свои "братя" британските боксьори Дейвид Прайс и Тони Белю, който той по-рано нарече "гейове-любовници".

"Наистина очаквам с нетърпение завръщането на моите северозападни братя този уикенд и им пожелавам всичко най-хубаво!"

Колко дълго ще бъде в действие тази версия на Тайсън Фюри предстои да видим, но от предишни опити може да се каже, че едва ли ще е повече от няколко дни.

Припомняме, че реваншът Кличко - Фюри ще се състои на 9 юли в Манчестър, Англия.

Тайсън Фюри не е фаворит да спечели боя според Sportingbet с коефициент 1.90. Шансът Владимир Кличко да победи е оценен също на 1.90. Възможността двубоят да завърши наравно е оценена на 23.00.

 

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти