Кличко ще се готви в страхотен лукс за реванша с Фюри

Кличко ще се готви в страхотен лукс за реванша с Фюри

По информация на Sport.ua Владимир Кличко ще проведе общофизически лагер в Закарпатието преди най-важния етап от подготовката си за реванша с Тайсън Фюри, а именно спарингите. Той е избрал за своя база спа комплексът Косино, разположен на територията на 200-годишна дъбова гора, разпространяваща се на площ от 8 хектара. Щабът на Владимир е избрал хотел с унгарското име "Ivansco Birtok", който се намира на територията на комплекса. Стая "Лукс" в хотела струва между 3800 и 5000 гривни на ден (в зависимост от дните на седмицата).

Там на разположение на легендарния украински боксьор ще бъдат седем плувни басейна, включително и четири минерални, а също така и две контрастни вани за крака, които подобряват циркулацията на кръвта. Седем сауни, включително билкова, еквалиптова, унгарска, римска и турска също ще бъдат в услуга на бившия световен шампион. По информация на изданието в хотела специално за Кличко по време на неговия престой ще бъде инсталиран ринг. Очаква се той да пристигне там през следващата седмица, като лагерът ще се проведе в строга тайна.

В комплекса преди няколко години беше обособена фен зона на братя Кличко, а сред местните жители отдавна се говори, че Владимир е един от неговите собственици.Мачът реванш между Владимир Кличко и Тайсън Фюри ще се състои на 9 юли в Манчестър. 90% от билетите вече са разпродадени.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти