Владимир Кличко прави промени в подготовката си за реванша с Фюри

Владимир Кличко прави промени в подготовката си за реванша с Фюри

Владимир Кличко е направил някои корекции в подготовката си за реванша с Тайсън Фюри. Това призна самият бивш световен шампион в свръхтежка категория, който съвсем скоро ще се опита да си върне поясите на WBA, WВO и IBO. Двамата ще се изправят един срещу друг отново на 9 юни в Манчестър (Англия), след като през ноември миналата година британецът победи по точки Кличко.

"Анализът на грешките винаги е бил една от моите силни страни. Треньорът Джонатан Бeнкс и аз сме си написали домашното. Като цяло програмата ми за подготовка остава същата, но всичко сега зависи от детайлите. Направихме необходимите корекции и аз съм изключително мотивиран да се справя и да си върна титлите", заяви Владимир Кличко.

Вероятно той и "Циганският крал" ще се бият пред пълни трибуни, тъй като тъй като само за 15 минути след пускането на билетите в продажбата са били разграбени 15 000 броя от ценните хартийки. В същото време капацитетът на "Манчестър Арена" е 21 000 зрители. Всички евтини категории на билетите вече са разпродадени. Все още има свободни на стойност 198,88 паунда. Най-скъпите билети пък се продават на цена от 1073 паунда.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти