Тимът на Ники Михайлов рискува изваждане от първенството

Тимът на Ники Михайлов рискува изваждане от първенството

Националният вратар Николай Михайлов отново може да се окаже свободен агент, тъй като неговият Мерсин, който е последен във второто ниво на турския шампионат, може да бъде изваден от местния футбол.

За това алармира на страницата си в социалната мрежа адвокатска кантора Vasilev&co, която е оглавявана от добре познатия Радостин Василев.

"Непосредствено след Нова Година на Мерсин Идманюрду ще бъдат отнети 6 точки и клубът ще бъде с 3 точки, заради неизпълнение на влязло решение на FIFA DRC по дело на Спас Делев. Малко след това клубът ще бъде изваден от турската Първа Лига! След това предстои изваждане от всички първенства и турнири. Безспорно това е един от най-некоректните турски клубове и съветвам всеки уважаващ себе си футболист да не стъпва там!", се казва в съобщението.

Вчера Михайлов, който пази във всички мачове през този сезон, запази вратата си суха при победата с 1:0 над Бандирмаспор. Успехът прекъсна серията от шест поредни загуби и 12 поредни мача без победа на Мерсин. Интересното е, че Мерсин бе наказан с три точки още през септември, като от спечелените 12 през този сезон има девет в класирането.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти