Страх тресе семейството на Гарет Бейл

Страх тресе семейството на Гарет Бейл

Семейството на футболиста на Реал Мадрид Гарет Бейл е изключително обезпокоено от възможни атаки, поради което иска да засили охраната около дома си, пишат в Испания, цитирайки Mirror.

Според информацията страхът се е породил след две покушения извършени срещу имущество на бащата на половинката на уелския нападател Емма - Мартин Райс Джоунс.

Бъдещият тъст на Бейл бе осъден на 6 години затвор в САЩ за злоупотреби, равняващи се на 2.6 милиона евро. Родителят на любимата на нападателя на Кралския клуб е извършвал продажби на акции на висока цена, при все, че ценните книги реално не са имали стойност.

Според данните по делото близо 250 са жертвите на тези измами. Потърпевшите са от различни страни – Англия, САЩ, Канада, като някои от тях са страдали от Алцхаймер.

Именно във връзка с това, семейството на жената на Бейл стана обект на различни атаки. Стъклата на фамилната къща на Емма бяха изпочупени с камъни, а дни по-рано колата, паркирана пред дома на Джоунс бе опожарена.

Според Daily Mail жената на Бейл е изключително притеснена, като е поискала засилване на охраната около общия ѝ дом със звездата на „белия балет“.

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички