Гледай на живо

Контролна среща: Славия - Спортист Своге 3:0

Дунав набеляза двама от Първа лига, предлага нов договор на Великов

Дунав набеляза двама от Първа лига, предлага нов договор на Великов

Спортно-техническият щаб на Дунав (Русе) следи два­ма играчи от Първа професионална лига. Но­вакът, чиято цел бе да се спаси от изпадане в началото на кампанията, си осигури участие в първата шестица, пише вестник "Тема Спорт".

Старши треньорът Веселин Великов вече е започнал работа по се­лекцията. Единият от желаните от него играчи е Стивън Петков от Монтана. Договорът му с последния в елита е до лятото, когато става свободен агент. Името на втория за момента не се разкрива.

Междувременно стана ясно, че шефовете и старши треньорът Веселин Великов вече са стартирали разгово­ри за нов договор. Настоящият изтича в края на сезона. Босът д-р Си­меон Симеонов вече обяви, че “драконите” искат Великов да остане. В близките дни се очаква двете страни да уточнят условията по споразумението.

Всички в отбора се надя­ват последното домакин­ство от редовния сезон сре­щу Славия в неделя да бъде спечелено. До две седмици пък се очаква да е готов стадионът в Русе и най-накрая Дунав да приеме съперниците си у дома, а не в Разград.

Още от БГ Футбол

Виж всички