От "Герена": Спас Русев може да се върне в Левски

От "Герена": Спас Русев може да се върне в Левски

Спас Русев може да се завърне в Левски. Такава надежда изрази днес изпълнителният директор Диана Иванова, която присъства на изложба на рисунки на деца на тема "Левски", на стадион "Георги Аспарухов".

"Футболистите, феновете и цялото ръководството на Левски доказаха на г-н Русев, че Левски е голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в Левски. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас. Той също се опитва да обедини всички. Ако повярваме и ние, това ще стане.

Искрено вярвам, че той ще се върне. Аз говоря непрестанно с г-н Русев и мога да убедя всички, че той не е престанал нито за миг да се вълнува от Левски. Дали ще има глоби в Левски след двата негативни резултата? Аз съм юрист и съгласно трудовото законодателство в България, никой няма право да бъде наказван финансово. Разликата между Левски и останалите клубове у нас е в това, че ние спазваме закона", заяви Иванова.

"Решението за акциите на г-н Русев, както и за тези на г-н Боримиров, това е лично решение, на кого да джиросат акциите. Не мога да се меся в това, не е моя работа. Смятам, както ви казах, че г-н Русев не се е отказал и за миг от Левски. Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат Левски. Вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата структура е Левски и че всички, които обичат Левски, не са го изоставили.

Ако привържениците и собствениците имат ясна идея какво да правят и хората повярват в това и лека-полека съмненията, които посяха всички големи левскари, се разсеят, хората ще се завърнат на стадиона. След като постоянно бяхме заливани с въпроси, че в клуба стават нередни неща, най-правилната постъпка беше да отворим вратите и да се види всичко. Опитахме се поне.

Прозрачността има граници. Ние сме акционерно и търговско дружество, не можем да разкриваме детайли. Хората трябва да повярват, че искаме да изградим нов модел на работа. Не сме сменили името на стадиона. Добавили сме името на основния спонсор към името Георги Аспарухов. Няма как да се казва по друг начин. Това е мястото на Гунди и никой не го забравил", добави шефът на "сините".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти